És bona la pell blanca del fuet?

En aquesta notícia et treiem de dubtes!

audio

És bona la pell blanca del fuet?

Pulsa para reproducir el audio

Tiempo de lectura: 1’

El fuet és un dels embotits tradicionals més consumits a Catalunya. El seu sabor és exquisit i sempre ve de gust menjar pa amb fuet, o hi ha qui també se'l menja sol. Però, què passa amb la pela blanca que té? Què és aquesta pell? És saludable menjar-se-la? T'expliquem si s'ha de retirar o te la pots menjar; atent!

Tot i el que molts usuaris pensen, la capa blanca del fuet no és farina. Hi ha una dita popular que indica que del porc se n'aprofita absolutament tot. La capa blanca del fuet compleix una funció, fent que l'embotit estigui en un envàs natural i segur.

Aquesta capa exterior del fuet té una característica que pot variar en funció dels diferents tipus de carns. Tradicionalment, la capa blanca del fuet estava feta amb els budells del mateix animal. No obstant això, avui dia se sol utilitzar una barreja artificial de col·lagen i cel·lulosa, que compleix amb la mateixa funció.


Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!


CADENA 100