Al nostre país preferim escriure en blau

Aquesta és la conclusió a què ha arribat la marca líder en articles de papereria, després de més de seixanta-cinc anys venent bolígrafs al nostre país.

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 18 SEP 2024

El color blau és, any rere any, el producte de papereria de la firma que més es ven al territori espanyol. Això certifica que, des de l'arribada a Espanya d'aquest famós bolígraf, la predilecció per l'escriptura blava ha anat passant de generació en generació.

Tot i això, la tendència espanyola per escriure en blau contrasta amb la del país d'origen d'aquesta famosa empresa, França, on la firma ha constatat un favoritisme pel boli negre. Un to que també trien els italians o els britànics, com així revelen les informacions obtingudes pel fabricant del el boli més mític del món.


Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!