El truc perquè el pa a casa et duri més

El pa elaborat amb fermentacions llargues es conserva molt millor durant més temps.

audio

El truc perquè el pa a casa et duri més

Pulsa para reproducir el audio

Tiempo de lectura: 1’

Com ho hem de fer perquè el pa aguanti més dies en bon estat? Us donem els millors consells per guardar el pa a casa.

Cal tenir en compte que els pans més grans duren més que els petits. Com que tenen més molla, els pans grossos retenen millor la humitat i es conserven millor. A més, els que tenen una molla més compacta també es conserven millor que el que tenen més aire. Un altre element important en la conservació del pa és si el tenim tallat o sencer. Com és lògic, si el guardem llescat ens aguantarà menys.

El millor lloc on guardar el pa a casa és en una bossa del pa com les de tota la vida. És a dir, una bossa de tela d'algun teixit natural com el cotó, perquè és transpirable.

Una altra opció tradicional que també és un bon lloc per guardar el pa són les paneres o calaixos de fusta, que permeten que el pa respiri sense assecar-se en excés.


Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!

CADENA 100