"La Reina del Pop": El millor tribut a La Oreja de Van Gogh

Serà el proper 28 de setembre a la sala Luz de Gas

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 16 SEP 2024

Sí, ho sabem... has cantat milers de cop tots i cadascun dels éxits de "La Oreja de Van Gogh": "La playa", "Rosas", "El 28", "Cuéntame al oido", "El último vals"... és que són moltíssimes les cançons del grup que porten anys formant part de la banda sonora de la teva vida. I ara tens una oportunitat inmillorable de gaudir de tots aquests temes en directe.

"La Reina del Pop", el grup tribut a "La Oreja de Van Gogh" actuarà a la sala Luz de Gas de Barcelona el proper 28 de setembre. Si tanques el ulls, pensaràs que estas escoltant la veu d'Amaia Montero, o la de la Leire Martínez, les dues cantants que s'han posat al capdavant de la formació en les seves dues etapes.

"La Reina del Pop" et portarà de la mà a recordar aquells moments de la teva vida on sonava de fons una cançó de "La Oreja de Van Gogh". Els bascos són un dels grups de més éxits de la música a Espanya, amb dècades de carrera a les seves esquenes i milions de discos venuts. Així que pren nota: Dissabte 28 de setembre, a la millor sala de concerts de Barcelona: Luz de Gas. Concert de "La Reina del Pop", el millor tribut a "La Oreja de Van Gogh".

Les seves cançons, l'ambient d'un dels seus concerts, una veu espectacular al capdavant de la formació... una nit que no et pots perdre per retrobar-te amb tantes i tantes cançons que han format part de la teva vida. Canta-les totes, viu-les totes... Ja pots fer-te amb les teves entrades en aquest enllaç:


https://www.atrapalo.com/entradas/tributo-a-la-oreja-de-van-gogh-con-la-reina-del-pop_e4908089/