Com prevenir que et robin el mòbil al metro

Et donem algunes recomanacions per evitar ensurts aquestes vacances

Tiempo de lectura: 2'

Actualizado 08 JUL 2024

Una experta en turisme ha publicat alguns consells per a aquestes persones més despistades.

1. El mòbil mai a prop de la porta del vagó

Un dels mètodes més habituals dels lladres és esperar fora del vagó, molt a prop de la porta, el moment de tancar-se per pispar el telèfon d'algú, que no podrà córrer darrere d'ell perquè s'haurà tancat la porta i el metro haurà iniciat la marxa. Per això és vital que no et posis a fer servir el mòbil a poca distància de la porta. Així no donaràs l'oportunitat al delinqüent d'agafar-te el dispositiu i marxar corrents.

2. Fes servir una bossa adient

És normal que, en hores punta, la gent vagi molt anxovada i els lladres aprofitin per agafar coses de les bosses o motxilles. És important que la bossa que portis al metro es pugui tancar amb una cremallera o qualsevol altre sistema de tanca, o bé, que la puguis dur sota el braç o ben agafada, com una bossa tote, de manera que la gent no pugui posar-hi la mà sense que te n'adonis.

3. Vigila amb les butxaques

L'experta assegura que si et poses el mòbil o el moneder a la butxaca de la jaqueta o fins i tot a la butxaca del darrere del pantaló, és molt fàcil que te l'agafin sense adonar-te'n. És millor que duguis les coses a la bossa ben tancada o, encara millor, en una ronyonera.


Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!