Com podem conservar les maduixes més temps?

Et mostrem un mètode per allargar la seva vida

Tiempo de lectura: 2'

Actualizado 16 MAY 2024

Les maduixes són una de les fruites de temporada que perduren fins al juny. Plenes de propietats saludables i d'un sabor sofisticat, són perfectes per gaudir soles, amb nata o fins i tot en una amanida.

No obstant això, són un dels fruits que es podreix més ràpidament. Encara que els guardem a la nevera, si no els mengem aviat, es tornaran tous, lletjos i florits en molt poc temps. Aleshores no tens més remei que llençar-los a les escombraries. Per evitar que això passi, atenció als consells per netejar i emmagatzemar les maduixes perquè durin més.

El primer pas és netejar-les correctament. Encara que semblin netes a primera vista, la veritat és que poden tenir brutícia desapercebuda. La desinfecció és molt convenient.

Per tant, no n'hi ha prou amb posar-les sota l'aigua, també cal netejar-les a fons. Primer, poseu les maduixes en un bol amb aigua tèbia i fregueu-les lleugerament. A continuació, poseu-les en un altre bol d'aigua freda i trobareu que alliberen una mica de brutícia que no esperàveu.

Després de posar les maduixes en aigua freda, cal assecar-les amb paper de cuina. Agafeu una tapa hermètica, poseu un tros de paper de cuina o un tovalló al fons i poseu les maduixes al paper.

A continuació, tanqueu el recipient amb una tapa hermètica per evitar l'entrada d'aire. Amb aquest mètode tan senzill, pots guardar-les a la nevera perquè les teves maduixes es mantinguin més fresques.


Així ho hem explicat a CADENA 100

LA MILLOR VARIETAT MUSICAL AMB XAVI CAMINALS

Quan pots escoltar a Xavi Caminals? La resposta és senzilla: sintonitza CADENA 100, de dilluns a divendres, d'11 a 15 hores, just després de 'Buenos días, Javi y Mar!'.

El nostre company s'encarregarà de posar-te aquests 45 minuts de música sense interrupcions de la millor varietat musical, que és el senyal d'identitat d'aquesta casa. Sintonitza la teva ràdio amb CADENA 100!