Alfred García marcarà el ritme de les Festes de la Mercè a l'escenari de Cadena 100

També actuaran Coco, Mama Dousha, Sexenni, Guillem Roma i Marlon.

Tiempo de lectura: 1'

Actualizado 17:49

Comencen les festes de la Mercè, que a CADENA 100 sempre són sinònim dels millors concerts. I aquest any, l'escenari CADENA 100 és el més nombrós pel que fa a actuacions que passaran pel nostre escenari, al carrer Menéndez Pelayo de Barcelona. Apunta't la data: Dissabte 21 de setembre.

Un dels artistes que marcarà el ritme de la nit, serà Alfred Garcia amb una posada en escena inspirada en els seus videoclips i arranjaments musicals especialment creats per al xou, Alfred García transportarà el públic de l'escenari CADENA 100 a un viatge emocional, des dels temes del seu disc 1016 fins als seus últims senzills Els teus ulls o Llamas en el cielo. Un moment per gaudir de les seves cançons més conegudes i de sorpreses especials, incloent-hi convidats i col·laboracions que no ens esperem i que portaran màgia a aquest directe. No deixis passar l’oportunitat de submergir-te en l’univers musical d’Alfred García amb una atmosfera carregada de la seva energia característica i molta passió.

Recorda: Dissabte, 21 de setembre, a partir de les 20:00 de la tarda, a l'Escenari CADENA100, al carrer Menéndez y Pelayo de Barcelona. Ah! i, per descomptat, i com sempre, els concerts de CADENA 100 a les festes de la Mercè, seran totalment gratuïts.